PIRANHA 8000 NANO CSISZOLOPASZTA 250ML, 1L

Raktárkészlet: 0 db
Hogyan polírozzunk autót a MAXOLEN PIRANHA 8000 csiszoló, polírozó pasztával?  Nagyon sokunkat érdek

Ezt a terméket autók polírozására használhatjuk. Kérjük olvassa el a termék leírásánál található autópolírozási utmutatót, amiben részletesen leírjuk a polírozási  munkafázisokat.

3 250 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Autópolírozás MAXOLEN PIRANHA 8000 csiszoló, polírozó pasztával.


Nagyon sokunkat érdekel az autópolírozás, ezért most bemutatunk egy viszonylag nagyon egyszerű autópolírozási módszert a MAXOLEN PIRANHA 8000 csiszoló, polírozó pasztával.

 

1. FELÜLET TISZTÍTÁS

Az autót, motorcsónakot, motorkerékpárt kamiont alaposan tisztítsuk meg a szennyeződésektől. Erre a célra a 35 ALKÁLI TISZTÍTÓ tökéletesen megfelel.

 

2. JELÖLÉS

A felületet töröljük szárazra és közben alaposan figyeljük meg a karcolások mélységét. Nagyon fontos a mélyebb karcokat jelöljük meg egy kis ragasztó szalaggal.

 

3. MASZKOLÁS

Az autópolírozás akkor lesz nagyon szép ha az apró részletekre is odafigyelünk ez pedig a maszkolás. Minden műanyag és gumi alkatrészt pontosan ragasszunk le. A feliratot is és márka jelzést sem szabad kihagyni könnyen megsérülhetnek.

 

4. AUTÓPOLÍROZÁS

Most kezdődik a komoly munka, kemény vagy közepes keménységű polírszivacsra húzzunk átlósan egy vékony csíkot oszlassuk el a felületen és lassú fordulaton kezdjünk dolgozni.

1500/perc fordulaton a pasztát teljesen dolgozzuk el. Könnyen kezelhető nem ugrál nem ragad, a PIRANHA 8000 NANO szemcséi nem forrósítják fel a felületet ennek köszönhető a könnyed munkafázis.

A mélyebb karcoknál ismételjük meg a folyamatot. A 800-as csiszoló a nyomokat is eltávolítja munka elvégzésére a MAXOLEN Z15 M EXCENTRIKUS POLÍROZÓ GÉPET ajánlom, de tökéletesen megfelel a sima körbeforgó polírozó gép is!

 

5. HOLOGRAM

A hologram kényes kérdés, eltüntetése egyszerűen megoldható. A megoldás abban rejlik, hogy a szivacs korongot nem mossuk ki. A korongba beleszáradhat a paszta ez a felgyülemlett paszta apró Micro karcokat okoz a felületen és ez a hologram. Én azt javaslom, hogy 3-4 elemeként mossuk ki a korongot folyó vízzel, ugyanis ezzel a módszerrel elkerülhető a hologram kialakulása!

 

6. UV VÉDELEM

Végezetül a polírozott felületet lezárhatjuk egy UV védelmet nyújtó polírfolyadékkal pl.: PM4 PERFEKT GYÖNGY vagy 68 GLOSS PROTECT erre a célra tökéletesen alkalmas. Mikroszálas törlőkendővel töröljük át és így már egy tükörfényes felületet fogunk kapni.

 

Ha a fenti 6 apró szabályt betartjuk az eredmény tökéletes lesz és az autópolírozás minősége a legmagasabb elvárásoknak is meg fog felelni.

 

A MAXOLEN 60 ÉVE A PRÉMIUM MINÖSÉGET SZOLGÁLTATJA

 

Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
PIRANHA8000
Tömeg
250 g/db
Webáruház készítés
olcso.hu